'Bahçeli’ye psikolojik harekât tertip edildi'

'Bahçeli’ye psikolojik harekât tertip edildi'

POLİTİKA Haberleri

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman “ABD Büyükelçiliğinden tutun, kaçkın FETÖ’cülere, YouTube yayınlarından tutun, kâğıt israfı gazetelere kadar Sayın Genel Başkan’ımız hakkında sistemli bir psikolojik harekât tertip edilmiştir” dedi.

Bahçeli’yi siyasetin dışına çekmek üzerine kurgulanmış demokrasi dışı bir oyununun sahneye konulmak istendiğini kaydeden Büyükataman şunları kaydetti: Dün haksız bir şekilde Alparslan Türkeş’i hedef tahtasına oturtan zihniyetin bugün Devlet Bahçeli’ye saldırması şaşırılacak şey değildir. Genel Başkanımızın tedavi süreci devam ederken ortaya atılan iddialar, bir gazetecilik ürünü değil malum bir merkezin kalemşorlarının kişisel temennilerinden ibarettir. Türk milliyetçileri bu süreçte Genel Başkanlarının yanında Bozkurtça durmak suretiyle diş gösteren köpeklere hadlerini bildirmiştir.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...