Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cumhurbaşkanı'ndan kongre mesajı: Kimseyi dışlamayın, irtibatı güçlendirin

Cumhurbaşkanı'ndan kongre mesajı: Kimseyi dışlamayın, irtibatı güçlendirin

POLİTİKA Haberleri

Partiye gönül ve emek vermiş herkesle irtibatın güçlendirilmesini isteyen Erdoğan, “Hiç kimseyi dışlamadan, kırmadan çalışın” dedi.

Damla Peker ANKARA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, önceki gün AK Parti Genel Merkezi’nde il başkanları ile yaptığı kapalı toplantıda başkanlar, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan’ı soru yağmuruna tuttu. Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yapılan il başkanları toplantısı sonrası başkanlar, bölgelerindeki sorun ve taleplerini anlattı. Başkanlar, en çok bölgelerindeki altyapı çalışmaları, tüneller ve yollarla ilgili isteklerini dile getirirken; Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, sorulan sorularla Bakan Turhan’a sık sık takıldığı öğrenildi.

“PROJEYİ BİTİR” TALİMATI
Yapımına yaklaşık iki sene evvel başlanan İnebolu-Kastamonu arasındaki tünel inşaatı projesinin yüksek maliyetli olması nedeniyle ödeneğin yetersiz kalması ve projenin durma noktasına gelmesi konusu toplantıda da gündeme geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Bakan Turhan’a dönerek “Gerekli araştırma ve incelemeleri yap. Bu proje biran önce bitmeli” talimatını verdiği kaydedildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplantıda kongre sürecine yönelik de başkanlara önemli mesajlar verdi. Erdoğan, partiye gönül vermiş, emek vermiş herkesle irtibatın güçlendirilmesi gerektiğini belirtti. Hiç kimseyi dışlamadan, kırmadan çalışmalara devam edileceğinin altını çizen Erdoğan “Herkesi kongre sürecimize aktif olarak katılmaya davet ediyorum. Kanaat önderleri kimlerse kadromuzu onlarla güçlendireceğiz. Gençlerde Mus’ab bin Umeyrleri, ana kademede Ömerleri, kadınlarda da Haticeleri bulacaksınız” ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...