Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bahçeli: Memleket Masası’nın altında hain Gülen var

Bahçeli: Memleket Masası’nın altında hain Gülen var

POLİTİKA Haberleri

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, muhtemel bir baskın seçimde İYİ Parti’ye yaptıkları gibi Ahmet Davutoğlu’nun Gelecek Partisi ile Ali Babacan’ın DEVA Partisi’ne de milletvekili verebileceklerini açıklamasına MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli sert tepki gösterdi.

Bahçeli yaptığı açıklamada, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafından gündeme getirilen liderlerin ‘Memleket Masası’nda buluşması teklifine değinerek şunları söyledi:
“Şayet ‘Memleket Masası’ diye tutturan partiler samimi ve sahici bir duruş sergiliyorlarsa derhal ve gecikmeksizin teröristbaşı Fetullah Gülen’in ABD tarafından iadesini müşterek bir açıklamayla istemek mecburiyetindedir. İP’in ‘Memleket Masası’ önerisi, buna CHP’nin sıcak ve sempatik yaklaşımının, marjinal ve marazi partilerin Mecliste grup kurabilmeleri maksadıyla milletvekili transfer sezonunun tekraren açılması Türk siyasetinin esef verici talihsizliğidir. Fetullah Gülen’i aklama ve kurtarma operasyonu Memleket Masası’nda ısıtılıp ardından da kamuoyuna takdim ve paylaşımı yapılacaktır. Hain Gülen’i masanın altına konuşlandırıp meşrulaştırma arayışı zalimce bir oyundur. Türkiye bu oyuna düşmeyecektir.”

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...