MHP Lideri Bahçeli: 15 Temmuz’da millet onuruna leke düşürmedi

MHP Lideri Bahçeli: 15 Temmuz’da  millet onuruna leke düşürmedi

POLİTİKA Haberleri

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yaptığı yazılı açıklamada 15 Temmuz ihanetinin uzun asırlar boyunca milli hafızalardan çıkmayacağını belirterek "Melanet Gülen çetesi 15 Temmuz’da Türk milletine silah çekmiş, son şansını denemiş, son kozunu oynamıştır. Darbe kisveli işgal girişimine direnen büyük Türk milleti 15 Temmuz’da destan destan büyümüş, bağımsızlık onuruna, bekasına ve kutlu varlığına şehadeti göze alarak leke düşürmemiştir" dedi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kendisi hakkında sarf ettiği sözlere de tepki gösteren MHP lideri, Bahçeli “Kılıçdaroğlu’nun grup konuşmasında seviyesizliğin ve yüzsüzlüğün girdabına düşerek partimizi suçlayıcı ifadeler kullandı. CHP Genel Başkanı bir kez daha yaş tahtaya basmış, utanmadan sıkılmadan fitneyi pusula hâline getirmiştir. Hiçbir millî meselede adam gibi duramayan, dik duruş gösteremeyen Kılıçdaroğlu tutsaktır, sarsaktır. FETÖ’ye, PKK’ya bakışı da tamamıyla köksüzlüğün alametidir" ifadesini kullandı.
Bahçeli. Ayasofya Camii’nin ibadete açılması kararına ilişkin ise şunları kaydetti:
Ayasofya Camii’nin açılmasıyla dipsiz hayal kırıklığına uğrayanlar manen bu milletin evladı olamayacaktır. Bir Yunanlıdan daha fazla Yunanlı olan, bir Fransız’dan, bir ABD’liden, bir Rus’tan daha çok fanatiklik yapan, ezan sesi yerine kilise çanı dinlemeyi hasretle bekleyen kim varsa fetihle zulmü aynılaştıran alçaklardır. Bunlar dine karşı değil İslamiyete karşıdır. 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü'nde, Ayasofya Camii'mizin ibadete açılmasını bir FETÖ projesi görenlerin kripto damarın içine gizlenmiş kopuklar olduğunu herkesin bilmesinde yarar vardır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...