Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bakan Çavuşoğlu'ndan Libya'da önemli açıklamalar

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Bakan Çavuşoğlu'ndan Libya'da önemli açıklamalar

POLİTİKA Haberleri  / İHA

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, “Libya’da sorun çözülmüş değil, karmaşık bir durum var. Bunun çözülmesi için işbirliğinin devam etmesi gerekiyor. Diplomasi ile çözüm arıyoruz. Masayı sonuna kadar deniyoruz. Bu konuda UMH hükümetinin taleplerinin haklı olduğunu düşünüyoruz” dedi.

Bakan Çavuşoğlu'nun açıklamalarından satır başları;

(Beyrut'taki patlama)  Şu anda 150 ölü var. Diğer taraftan 5 binden fazla yaralı var. Bu patlamanın vahametini gösteren bir rakam. 8 vatandaşımız yaralandı, 7'si ayakta tedavi oldu. Bir tanesi maalesef bir mekanda patlamayı duyunca dışarı çıkmaya çalışırken kafasına cisimler çarpmış. Bundan dolayı da beyin sarsıntısı geçiriyor. Birinci ameliyatını oldu, belki ikinci ameliyatını olabilir. Mardin'den giden bir ailenin evladı. Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere takip ediyoruz. Büyükelçiliğimiz yanında. Lübnan'a bir heyet gönderdik. Sahada tıbbi yardımda bulunacak ekibi gönderdik. Bundan sonraki süreçte bu şehrin yeniden imarı var” diye konuştu.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...