Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kayseri ve Malatya’ya gidiyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kayseri ve  Malatya’ya gidiyor

POLİTİKA Haberleri

AK Parti, önümüzdeki hafta il kongrelerine başlamayı planlıyor. Bugüne kadar 835 ilçe kongresini tamamlayan AK Parti, geriye kalan 138 ilçedeki süreci de önümüzdeki hafta sonuna kadar bitirecek.

Ebru Karatosun ANKARA

AK Parti 247 ilçede, bir önceki olağan kongrede seçilen isimlerle yola devam etti. Yine, 528 ilçe başkanı son genel kurullardan sonra atanan isimlerden oluştu. 57 isim ise ilk kez bu yılki olağan kongrelerde başkan seçildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan başta büyükşehirler olmak üzere birçok ilin kongresine katılmayı planlıyor. İlk olarak 24 Ekim’de Kayseri’deki il kongresine gidecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra Malatya’da il kongresine katılarak teşkilata önemli mesajlar verecek.
Öte yandan, AK Parti’de Kadın ve Gençlik Kolları’nın kong-re süreci de başladı. Kadın kollarında bugüne kadar 250 ilçede kongre süreci tamamlandı. AK Parti kaynakları, ilçe kongre süreçlerinde koronavirüs salgınıyla ilgili herhangi bir sorunun çıkmadığını ifade etti. Kongrelerde alınacak tedbirleri içeren bir kitapçık hazırlayan AK Parti, teşkilatlardan bu kurallara bire bir uymaları istendi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...