Kılıçdaroğlu: Uyuşturucu ve organ kaçakçılarından vergi alınsın

Düzenleyen:
Kılıçdaroğlu: Uyuşturucu ve organ kaçakçılarından vergi alınsın

POLİTİKA Haberleri

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Meclis'teki grup toplantısında skandal ifadeler kullandı. CHP lideri, kanunen suçlu olan uyuşturucu kaçakçısından ve organ kaçakçısından vergi alınmasını önerdi.

Kılıçdaroğlu "Uyuşturucu ticareti yapan adamdan vergi alacaksın. Organ kaçakçısından vergi alacaksın. Kara para ile devleti dolandırandan para alacaksın. Uyuşturucu paraları, organ ticareti yapanların paraları, fuhuş üzerinden para kazananlar, insan ticareti yapanlar malları Türkiye'ye getirirlerse sıfır vergi. Yurt dışından getirilen paralar Türkiye'ye getirilirse sıfır vergi. Sen asıl alınması gereken yerlerden vergi alacaksın" dedi.

Konuşmasında FETÖ propagandasına da alet olan Kılıçdaroğlu, cezaevlerine çıplak arama yapıldığını iddia etti ve engellenmesi gerektiğini söyledi.
Türkiye'nin Nijer'de tarım arazisi kiralanmasını eleştiren CHP lideri "Nijer'de neden 1 milyon hektarlık alan kiralanır? Türkiye'de yer mi kalmadı?" dedi.
Daha önce "AK Parti'ye oy veren öğretmene öğretmem demem" dediği için büyük eleştiri alan Kılıçdaroğlu bu sefer de çiftiye "AK Parti’ye oy verirseniz iki elim yakanızda olacak" ifadesini kullandı.

Bakan Soylu'dan o sözlere tepki 

Kılıçdaroğlu'nun skandal uyuşturucu çıkışına İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan tepki geldi. Soylu "Allahım Ya Rabbim! Aklıma mukayyet ol..." ifadesini kullandı.

Kılıçdaroğlu: Uyuşturucu ve organ kaçakçılarından vergi alınsın

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...