İstifa eden vekilden CHP'ye hodri meydan!

Düzenleyen:
İstifa eden vekilden CHP'ye hodri meydan!

POLİTİKA Haberleri

CHP'den istifa eden İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, Twitter hesabından yeni bir paylaşımda bulundu. Partisine önerdikleri ancak kabul görmeyen maddelerin 1.2 milyon CHP üyesince oylanmasını isteyen Çelebi, "Kabul görmezse milletvekilliğinden de istifa edeceğim. Hodri meydan!" ifadelerine yer verdi.

Taciz, tecavüz ve yolsuzluk skandallarının yanı sıra teröre sessiz kalması ile de tepki çeken CHP'de sular durulmuyor. Partiden istifa eden İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile Grup Başkanvekili Özgür Özel'in de yer aldığı zirvede Kılıçdaroğlu'na iletilen konu başlıklarını sosyal medya hesabından duyurdu.

MEHMET ALİ ÇELEBİ: HODRİ MEYDAN

CHP Karabük Milletvekili Hüseyin Avni Aksoy ve CHP Yalova Milletvekili Özcan Özel ile birlikte Genel Merkez'e mektup gönderen Mehmet Ali Çelebi istifasının ardından sosyal medyadan şu paylaşımda bulundu:

"Sn.Genel Başkan ve Grup Başkan Vekili Özgür Özel İle 26-27 Ocak 2021 tarihlerinde yapılan görüşmede iletilen başlıklar aşağıdadır. Bu konuları 1,2 milyon üye ile parti içi referanduma götürelim(elektronik) kabul görmezse milletvekilliğinden de istifa edeceğim. HODRİ MEYDAN!"

İstifa eden vekilden CHP'ye hodri meydan!

İstifa eden vekilden CHP'ye hodri meydan!

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...