Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Binali Yıldırım: Hedef, İzmir’i AK Parti hizmetiyle buluşturmak

Binali Yıldırım: Hedef, İzmir’i AK Parti  hizmetiyle buluşturmak

POLİTİKA Haberleri

AK Parti Genel Başkan Vekili ve İzmir Milletvekili Binalı Yıldırım, İzmir’de yaptığı ziyaretler sırasında 2024 yerel seçimlerinde İzmir’i AK Parti hizmetleriyle buluşturmayı hedeflediklerini söyledi.

İlk olarak Bakırçay Üniversitesini ziyaret eden Yıldırım, burada Bakırçay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Berktaş ile üniversitenin anı defterini imzaladıktan sonra bir görüşme gerçekleştirdi. Yıldırım daha sonra Menemen Belediyesini ziyaret etti. Yıldırım burada da vatandaşlar tarafından tezahüratlarla karşılandı. İzmir’i AK Parti hizmetiyle buluşturmayı hedeflediklerini ifade eden Yıldırım “Menemen’in güzel şeylerle anılması lazım. Menemenliler bunu hak ediyor. Görevi devralan Aydın başkanımızın Menemen’in aydınlık günleri için canla başla çalışacağına yürekten inanıyoruz. Biz de kongremiz bitirdik. Yeni döneme bismillah dedik. Yeni dönem nedir? 2023 ve 2024 hedeflerine ulaşmak. 2023’te milletin adamı, liderimiz, Cumhurbaşkanımızı Recep Tayyip Erdoğan’ı tekrar Cumhurbaşkanı seçiyoruz değil mi Menemen? 2024’de de inşallah İzmir’de yerel seçimlerde hem ilçelerde hem de İzmir Büyükşehir de hedefimiz, İzmir’de yerel hizmeti AK Parti hizmetiyle buluşturmak olacak. Buna hazır mıyız? Bunun yolu Menemen’de, Kiraz’da, Bayındır’da, Bergama’da ve Ödemiş’te Cumhur İttifakı da gittikçe güçlenerek devam ediyor. Hem Türkiye geneline hem de belediyelerimizde iş birliğini daha da güçlendirerek sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...