Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Özdağ, Kavuncu’nun FETÖ soruşturmasında ifade verdi

Düzenleyen:
Özdağ, Kavuncu’nun FETÖ soruşturmasında ifade verdi

POLİTİKA Haberleri

İYİ Parti’den istifa eden İstanbul Bağımsız Milletvekili Ümit Özdağ, katıldığı bir televizyon programında İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu’nun “FETÖ’cü” olduğunu savunmuştu. İddia üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca resen soruşturma başlatılmıştı. Bu doğrultuda bilgisine başvurmak üzere adliyeye çağrılan Özdağ, dün soruşturma savcılarına ifade verdi.

Ümit Özdağ, yaptığı açıklamada daha önce kamuoyuyla paylaştığı hususları savcıyla da paylaştığını belirterek şunları söyledi: Türkiye son bin yılda karşı karşıya olduğu en büyük iç tehdidi olan FETÖ’yle bir mücadele veriyor. Ben FETÖ’nün, Türkiye’ye karşı son haçlı seferi olduğunu düşünüyorum ve bundan dolayı bu casusluk ve terör örgütüyle mücadelenin her planda yürütülmesi gerektiği inancındayım. Paraşütle FETÖ iltisaklılarının partiye getirilmesine müsaade etmeyişimizin sonucudur bugün yaşananlar. 

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...