Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan G20'de önemli görüşmeler

Düzenleyen:
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan G20'de önemli görüşmeler

POLİTİKA Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bu yıl Roma'da düzenlenen G20 Liderler zirvesinde diğer devlet başkanlarıyla önemli görüşmeler gerçekleştirdi. Erdoğan, İtalya Başbakanı Draghi, Avrupa Birliği Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen, Hollanda Başbakanı Mark Ruthe ve Endonezya Cumhurbaşkanı Joko Widodo ile bir araya geldi.

Dünya liderleri G20 Zirvesi için bulundukları İtalya'nın başkenti Roma'da bir araya geliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Roma'da peş peşe kritik görüşmelerde bulundu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AB Komisyonu Başkanı Leyen'i kabul etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, G20 Liderler Zirvesi kapsamında geldiği İtalya'nın başkenti Roma'daki Nuvola Kongre Merkezi'nde "Küresel Ekonomi" ve "Küresel Sağlık" konulu ilk oturuma katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, oturumun ardından ikili görüşmelerine başladı. Erdoğan, Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen'i kabul etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan G20'de önemli görüşmeler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İtalya Başbakanı Draghi'yi kabul etti

Erdoğan, Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen'in ardından İtalya Başbakanı Mario Draghi'yi kabul etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan G20'de önemli görüşmeler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hollanda Başbakanı Rutte ile görüştü

Erdoğan, Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen ve İtalya Başbakanı Mario Draghi ile gerçekleştirdiği görüşmelerin ardından Hollanda Başbakanı Mark Rutte ile görüştü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan G20'de önemli görüşmeler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Endonezya Devlet Başkanı Widodo ile görüştü

Erdoğan, Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen, İtalya Başbakanı Mario Draghi ve Hollanda Başbakanı Mark Rutte ile gerçekleştirdiği görüşmelerden sonra Endonezya Devlet Başkanı Joko Widodo ile bir araya geldi.

 

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...