Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Irak Başbakanı Kazımi’ye mektup

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Irak Başbakanı Kazımi’ye mektup

POLİTİKA Haberleri  / AA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçmiş olsun dileklerini iletmek için Irak Başbakanı Mustafa Kazımi'ye bir mektup gönderdi.

Irak Başbakanı Kazımi'nin konutuna SİHA'larla yapılan terör saldırısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan geçmiş olsun dileklerini iletmek için mektup gönderdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan mektubunda şu ifadeleri kullandı:

“Sayın Başbakan, aziz kardeşim, Bağdat’taki konutunuza yapılan terör saldırısını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Bu alçakça saldırıyı en güçlü şekilde kınıyorum. Türkiye Cumhuriyeti, terörle devam eden mücadelenizde size olan güçlü desteğini devam ettirmekte kararlıdır. Bu haklı mücadelenizde her zaman komşumuz Irak’ın yanında olacağımızı da bir kez daha tekrarlıyorum. En kalbi geçmiş olsun dileklerimi iletirken, zat-ı alilerinin sağlık ve mutluluğu ile dost ve kardeş Irak halkının esenlik ve refahı için en iyi temennilerimi yineliyorum.”

                                        

Düzenleyen:  - POLİTİKA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...