Selçuk Özdağ hakkında soruşturma başlatıldı

Düzenleyen:
Selçuk Özdağ hakkında soruşturma başlatıldı

POLİTİKA Haberleri

Son dakika haberine göre; Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ hakkında 'Heyet halinde çalışan kamu görevlilerini alenen tehdit' ve 'Halkı kin ve düşmanlığa tahrik etmek' suçlarından re'sen soruşturma başlatıldı.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ hakkında, bir gazeteye verdiği röportajda YSK üyelerine yönelik sarf ettiği sözler nedeniyle Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 'Heyet halinde çalışan kamu görevlilerini alenen tehdit' ve 'Halkı kin ve düşmanlığa tahrik' suçlarından re'sen soruşturma başlattı.

YSK ÜYELERİNİ TEHDİT ETMİŞTİ

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, röportajda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tekrar seçilmesinin yasal olarak mümkün olmadığını savunmuş, Yüksek Seçim Kurulu’nun Erdoğan’ın olası bir adaylık başvurusunu reddetmesi gerektiğini öne sürerek "Erdoğan’ın adaylığını kabul ederlerse dünyayı YSK üyelerinin başlarına yıkarız" açıklamasında bulunmuştu.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...