Bakan Bozdağ: “Sağlık çalışanlarına karşı şiddet konusunda yeni adımlar atacağız”

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Bakan Bozdağ: “Sağlık çalışanlarına karşı şiddet konusunda yeni adımlar atacağız”

POLİTİKA Haberleri  / AA

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, son dönemde artan sağlık çalışanlarına yönelik şiddet konusuyla ilgili, "Bu konuda yeni adımlar atacağız” dedi. Bozdağ, detayları yakında kamuoyuna açıklayacaklarını belirtti.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, sağlık çalışanlarına yönelik şiddetle ilgili yeni adımlar atılacağını bildirdi.

Bozdağ, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile Adalet Bakanlığı'nda yaptığı görüşmeye ilişkin sosyal medyadan açıklamada bulundu.

Koca ile verimli bir istişare yaptıklarını ifade eden Bozdağ, "Tazminat talepleri karşısında hekimler de hakimler gibi korunacak. Sağlık çalışanlarına karşı şiddet konusunda yeni adımlar atacağız. Detayları yakında kamuoyuna açıklayacağız" bilgisini paylaştı.

Bakan Bozdağ: “Sağlık çalışanlarına karşı şiddet konusunda yeni adımlar atacağız”

SAĞLIK BAKANI KOCA'DAN ADALET BAKANI BOZDAĞ'A TEŞEKKÜR

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ise sağlıkta şiddetin engellenmesi ve malpraktis davaları konusunda somut tutumları için Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'a teşekkür etti. 

Koca, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Adalet Bakanımız Sayın Bekir Bozdağ'a gösterdikleri hassasiyet için teşekkür ederim. Uzun süredir üzerinde çalıştığımız sağlıkta şiddetin engellenmesi ve malpraktis davaları konusunda somut tutumları için şükranlarımı sunuyorum. Adaletin gerektirdiği sonuçlara birlikte ulaşacağız" ifadelerini kullandı.


Düzenleyen:  - POLİTİKA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...