Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Muharrem İnce'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek

Düzenleyen:
Muharrem İnce'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek

POLİTİKA Haberleri

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Rusya-Ukrayna savaşında Türkiye'nin tutumuna ilişkin yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın politikaları denge üzerinde götürmek istemesini doğru bulduğunu belirtti.

Partisinin il başkanlığının açılış törenine katılmak üzere Gaziantep'e gelen Muharrem İnce, bir otelde basın mensuplarının sorularını cevapladı. Konuşmasında Rusya-Ukrayna savaşına da değinen İnce, savaşın her türlüsüne karşı olduklarını belirterek;

"Türkiye'nin denge politikasını doğru buluyorum. Buna itirazım yok. Rusya'nın kentleri bombalamasını doğru bulmuyorum. Çocuklar ve siviller ölüyor. Amerika'nın üstünde Kanada altında ise Meksika var. Rusya, Meksika'ya silah yerleştirse Amerika buna izin verir mi? Vermez. Sen de sınırına kadar geliyorsun. Ukrayna'da batının yaptığı bir iştir bu. Hep yaptığı bir iştir. Ortada bırakmak. Batı gazı verir ve ortada bırakır. Mültecilerin saçının ve gözünün rengine bakıyorlar. Çocuğun saçının rengi olur mu Allah aşkına. Çocuk esmer olsa ne olur sarışın olsa ne olur. Çocuk çocuktur. Rus olsa ne olur Ukraynalı olursa ne olur. Batı sınıfta kalmıştır. Onun için Erdoğan'ın politikalarını denge üzerinde götürmek istemesi doğrudur." dedi.





 

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...