Kılıçdaroğlu FETÖ'cülerle şov yapmak istedi, bakanlık izin verince göze alamadı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Kılıçdaroğlu FETÖ'cülerle şov yapmak istedi, bakanlık izin verince göze alamadı

POLİTİKA Haberleri  / İHA

15 Temmuz darbe girişiminde yer alan askeri öğrencileri cezaevinde ziyaret etmek için Adalet Bakanlığı'na başvuran CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun, gelecek olan tepkilerden çekinerek ziyaretten vazgeçtiği öğrenildi.

15 Temmuz darbe girişiminde yer alan Hava Harp Okulu öğrencilerinin aileleri, CHP'nin TBMM'deki grup toplantısına katılmış ve Kemal Kılıçdaroğlu da cezaevindeki o öğrencileri ziyaret edeceği sözünü vermişti. Verilen sözün ardından CHP lideri Kılıçdaroğlu, cezaevindeki askeri öğrencileri ziyart etmek için Adalet Bakanlığı'na başvurmuştu.

İZİN VERİLDİ, ZİYARETTEN VAZGEÇTİ

Cezaevindeki askeri öğrencileri ziyaret etmek istediğini belirten CHP'lilerin isteği bakanlığa iletildi. Bakanlık, ziyaret için Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü'ne dilekçe verilmesi gerektiğini bildirdi. Fakat Kılıçdaroğlu'nun, bakanlığın ziyarete izin verileceğini bildirmesinin ardından bu ziyaretten vazgeçtiği öğrenildi.

CHP liderinin, tepki alacağını düşündüğü için ziyarettin vazgeçtiği ifade edildi.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...