Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bartu Soral, Zafer Partisi'nden istifa etti

Düzenleyen:
Bartu Soral, Zafer Partisi'nden istifa etti

POLİTİKA Haberleri

"Cumhurbaşkanı adayımız Mansur Yavaş'tır" çıkışı ve mülteci konusundaki mesajlarıyla dikkat çeken Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın yardımcısı Bartu Soral, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla istifa ettiğini duyurdu.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, geçtiğimiz günlerde "6'lı ittifak Mansur Bey'i değişik nedenlerle aday göstermezse Sayın Yavaş'a Zafer Partisi olarak teklif götüreceğiz" açıklamasında bulunmuş, bu sözler büyük yankı uyadırmıştı.

Bu açıklamanın ardından Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bartu Soral, sosyal medaydan yaptığı açıklama ile partisinden istifa ettiğini duyurdu. Soral, Twitter'daki paylaşımında, "Duyduğum lüzum gereği Zafer Partisi'nden ayrıldım. Saygılarımla" ifadelerini kullandı.

Ekonomist ve yazar Bartu Soral, 22 Şubat'ta Zafer Partisi'ne katılmış ve parti rozetini Genel Başkan Ümit Özdağ takmıştı.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...