İmamoğlu'ndan 'cumhurbaşkanı adaylığı' sorusuna çarpıcı cevap

Düzenleyen:
İmamoğlu'ndan 'cumhurbaşkanı adaylığı' sorusuna çarpıcı cevap

POLİTİKA Haberleri

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Trabzon'da basın mensuplarının sorularını cevapladı. İmamoğlu, cumhurbaşkanlığı adaylığına ilişkin "Benim gündemimde yok" derken "Genel Başkanla yarış bizim ne haddimize... " diye konuştu.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Doğu Karadeniz turunun son durağı olan Trabzon'da bugün gazetecilerin sorularını cevapladı. Tur sırasında vatandaşların büyük ilgisiyle karşılaşan İmamoğlu, şu ifadeleri kullandı:

"BENİM GÜNDEMİMDE ADAYLIK FİLAN YOK"

"İstanbul lokomotif bir kent. Duyarsız bir İstanbul Belediye Başkanı tasvip edilmez, doğru bulunmaz. Bu bağlamda elbette değil ama o sorumluluk bilinci bende üst düzeyde var. Benim gündemimde yok. Benim gündemimde önümüzdeki seçimlerde değişim var. Buna hepimizin ihtiyacı var. Türkiye'deki değişime kamu yöneticilerinin, belediye başkanlarının ihtiyacı var."

"YA BANA KATILIN YA YOLUMDAN ÇEKİLİN"

Öte yandan geçtiğimiz günlerde partisinin grup toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da ‘Ya bana katılın ya yolumdan çekilin’ demesi adaylığını açıkladığı şeklinde yorumlanmıştı. 

İmamoğlu'ndan 'cumhurbaşkanı adaylığı' sorusuna çarpıcı cevap

 

 

 

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...