AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: En büyük kötülük nefret siyasetidir

Düzenleyen:
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: En büyük kötülük nefret siyasetidir

POLİTİKA Haberleri

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Cumhuriyetimize ve demokrasimize karşı en büyük kötülük nefret siyasetidir. Nefret siyaseti ile vatanseverlik bir araya gelmez. Kin ve nefret tohumları ekmek vatanseverliğin düşmanıdır" paylaşımında bulundu.

Son dakika haberi: AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Sığınmacı tartışması ile ilgili paylaşımda bulunan Çelik, nefret siyaseti ile vatanseverliğin bir araya gelemeyeceğini belirterek, "Vatanseverlik, nefret ve kin siyasetine geçit vermemektir" ifadelerini kullandı.

Çelik'in açıklamaları şöyle;

"Cumhuriyetimize ve demokrasimize karşı en büyük kötülük nefret siyasetidir. Nefret siyaseti ile vatanseverlik bir araya gelmez. Kin ve nefret tohumları ekmek vatanseverliğin düşmanıdır.

Bir yerde nefret siyaseti görürseniz, ideolojisi ne olursa olsun, bu ülkeye karşı kökü dışarda bir kötülük hazırlığı olduğundan emin olabilirsiniz. Vatanseverlik, nefret ve kin siyasetine geçit vermemektir.

Türkiye her türlü siyasi nefret virüsüne karşı yüksek bağışıklığa sahiptir."

Detaylar birazdan...

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: En büyük kötülük nefret siyasetidir

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...