Muharrem İnce'den şaşırtan 'Kılıçdaroğlu' açıklaması: İkinci tura kalırsa desteklerim

Düzenleyen:
Muharrem İnce'den şaşırtan 'Kılıçdaroğlu' açıklaması: İkinci tura kalırsa desteklerim

POLİTİKA Haberleri

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, 2023 seçimlerine ilişkin yaptığı açıklamada "Cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci tura kalırsa tabii ki Kılıçdaroğlu'nu desteklerim. Ama ben kalırsam onlardan da destek beklerim" ifadelerini kullandı.

2023 seçimlerine geri sayım başladı, siyasi alanda hareketlilik arttı. Partilerden ve liderlerden açıklamalar peş peşe gelirken, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce de 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin değerlendirmede bulundu.

"İKİNCİ TURA KALIRSA KILIÇDAROĞLU'NU DESTEKLERİM"

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Kılıçdaroğlu'nun aday olması ve ikinci tura kalması halinde Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceğini dile getiren İnce, "Ama ben kalırsam onlardan da destek beklerim. Gerekirse ikinci tur için partimizde üyelerimizin önüne sandık koyarız" dedi.

"PARTİMİZİN ADAYI İÇİN SANDIK KOYACAĞIZ"

"Önceden siyasi partilerin genel başkanları televizyonda görüşlerini anlatırlardı. Bu tartışmalar yok oldu" diyen Muharrem İnce, "Cumhurbaşkanının nasıl seçileceği belli. Anayasa, yasalar ortada. Peki Cumhurbaşkanı adayının nasıl olacağı belli mi? Belli değil. Bizim partimizde kuralları var bunun. Partimizin tüzüğüne yazdık. Cumhurbaşkanı adayı olmak isteyen partinin bütün üyelerinin önüne sandık koyacağız, bu sandıktan kim çıkarsa" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...