Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı olacağı konuşuluyordu: Meral Akşener’e sürpriz ziyaret!

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı olacağı konuşuluyordu: Meral Akşener’e sürpriz ziyaret!

POLİTİKA Haberleri  / Haber Merkezi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, ismi sık sık cumhurbaşkanı adaylığı ile gündeme gelen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile basına kapalı bir görüşme gerçekleştirdi. Yaklaşık 1 saat süren görüşme sonucu İYİ Parti açıklamada bulundu.

Millet İttifakı'nın ortaklarından İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bugün dikkat çeken bir görüşme gerçekleştirdi. Akşener, 2023 seçimlerinde muhalefetin adayı olabileceği konuşulan ismi ağırladı. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı kabul etti. Akşener'in makamındaki görüşme 1 saat sürdü.

İYİ PARTİ’DEN MANSUR YAVAŞ AÇIKLAMASI

Görüşmede Meral Akşener'e Genel Başkan Yardımcısı ve Muğla Milletvekili Metin Ergun eşlik etti. İYİ Parti'den yapılan açıklamada, "İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener, Kurban Bayramı ziyareti kapsamında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mansur Yavaş'ı makamında kabul etmiştir" ifadeleri kullanıldı.

BASINA KAPALI GERÇEKLEŞTİ

Basına kapalı olarak gerçekleştirilen görüşme sonrası herhangi bir açıklama yapılmadı. 2023'te gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde muhalefetin adayı olarak CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte Anlara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın da ismi çıkıyor. Son anketlerde Mansur Yavaş'ın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na göre daha fazla oy aldığı öne sürülmüştü.

Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı olacağı konuşuluyordu: Meral Akşener’e sürpriz ziyaret!

Düzenleyen:  - POLİTİKA
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...