Meral Akşener 'altılı masa'dan ayrılıyor mu? İYİ Parti'den cevap

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Meral Akşener 'altılı masa'dan ayrılıyor mu? İYİ Parti'den cevap

POLİTİKA Haberleri  / İHA

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, CHP'nin HDP ile olan yakınlığının İYİ Parti'ye oy veren kesimde ciddi rahatsızlığa neden olduğunu belirtti. Karakaya, "Aday bulamadan herhalde başka şeyler olacak gibi" diyerek İYİ Parti lideri Meral Akşener'in 'altılı masa'dan ayrılacağını iddia etti.

Kurban Bayramı dolayısıyla siyasi partiler arasında bayramlaşma ziyaretleri yapılıyor. Bu kapsamda MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya başkanlığındaki Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) heyeti, Yalova Milletvekili Meliha Akyol başkanlığındaki AK Parti heyeti ile bayramlaştı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Karakaya, bayram ziyareti esnasında yaptığı açıklamada Türkiye'de birtakım sorunların görmezden gelinmesinin mümkün olmadığını dile getirdi. Karakaya, "Sorunların analizinin doğru yapılması, teşhislerinin doğru yapılması, sorunların tedavisi açısından önemli bir husus" dedi.

Türkiye'nin 40 yıldır süren terörle mücadele sürecine başka bir ülkenin ekonomik olarak dayanamayacağını savunan Karakaya, "Bazı yetkililerin verdiği rakamlarla 2 trilyon dolarlık bir ekonomik maliyetten bahsediyoruz. Bırakın tamamını, yarısını alalım. Hatta onun da yarısını alalım. 500 milyar dolar eder. Bugün Türkiye 500 milyar doları kendi cebine koysaydı acaba sonuç ne olurdu?" ifadelerini kullandı.

"ADAY BULAMADAN BAŞKA ŞEYLER OLACAK GİBİ"

'Altılı masa'nın durumunun ne olacağını bilemediklerini belirten Karakaya, İYİ Parti lideri Meral Akşener ile ilgili çok konuşulacak bir iddia ortaya attı.

"Benim sahadan gördüğüm, CHP'nin HDP ile olan yakınlığı, İYİ Parti’ye oy verecek kesimde ciddi bir rahatsızlık dile getirmiş" diyen Karakaya, "'Ne olacak peki' diye sorduğumuzda 'Meral hanım altılı masaya bir iyilik yapacak' diyorlar. Nasıl bir iyilik olacak bu? Yani büyük bir ihtimalle o yapıdan ayrılacak diye söylentiler var. Aday bulamadan herhalde başka şeyler olacak gibi" diye konuştu.

İYİ PARTİ'DEN CEVAP

İYİ Parti’den yapılan açıklamada ise söz konusu iddiaların gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...