CHP'nin cumhurbaşkanı adayını Engin Altay açıkladı: Adayımız Bay Kemal

Düzenleyen:
CHP'nin cumhurbaşkanı adayını Engin Altay açıkladı: Adayımız Bay Kemal

POLİTİKA Haberleri

2023 seçimlerinde Millet İttifakı'nın adayı kim olacak merakla beklenirken konuya dair net açıklama CHP Grup Başkanvekili Engin Altay'dan geldi. Altay, "Gönüllerdeki aday falan değil, düz söylüyorum" diyerek adaylarının Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu açıkladı.

2023 Cumhurbaşkanlığı seçimleri için geri sayım sürerken, kulislerdeki hareketlilik de devam ediyor. Cumhur İttifakı'nın adayı Cumhurbaşkanı Erdoğan olurken, Millet İttifakı'ndan herhangi bir aday açıklaması gelmedi. Zaman zaman gündeme Ekrem İmamoğlu, Mansur Yavaş ve Kemal Kılıçdaroğlu gibi isimler gelirken, 6'lı masa ve muhafelet partilerinden resmi bir adaylık açıklaması henüz gelmedi.

Son günlerde ön plana çıkan isim ise CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu. Muhalefet cephesi adaylık için nabız yoklarken, CHP Grup Başkanvekili Engin Altay katıldığı canlı yayında konuya dair önemli bir açıklamada bulundu.

"ADAYIMIZ 'BAY KEMAL'"

6'lı masa adına aday açıklamasında bulunamayacağını söyleyen Altay, "Ben 6'lı masanın adayını 6'lı masa adına konuşursam hadsizlik yapmış olurum ama CHP'nin ve CHP'lilerin adayı Bay Kemal. Gönüllerdeki aday falan değil, düz söylüyorum adayımız Bay Kemal" dedi.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...