AK Parti 21'inci kuruluş yıl dönümünü kutlayacak

Düzenleyen:
AK Parti 21'inci kuruluş yıl dönümünü kutlayacak

POLİTİKA Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılacağı programa, aralarında eski TBMM başkanları, bakanlar, milletvekilleri ile parti kurucularının da yer aldığı 3 bin kişi davet edildi.

AK Parti 21. kuruluş yıl dönümü programı 'Bir Olduk 21 Olduk' teması ile düzenlenecek. Etkinliğin, sade bir program ile 15 Ağustos’ta ATO Congresium’da yapılması planlanıyor.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile düzenlenecek programda, parti kurucuları, eski TBMM başkanları, eski bakanlar, eski milletvekilleri, 81 ilin ana kademe, kadın ve gençlik kolları başkanları yer alacak. Program için yaklaşık 3 bin kişilik bir davetli listesi hazırlandı.

KISA FİLM GÖSTERİMİ

Etkinlikte, kuruluş yıl dönümüne özel AK Parti’nin 21 yıllık iktidarındaki icraatlarını konu alan kısa film gösterilecek.

Aynı gün Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, 81 il başkanı ile Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısında bir araya gelmesi bekleniyor.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...