Çorum'da dikkat çeken '6'lı masa' pankartı: Erdoğan okudu, her satırı gündem oldu

Düzenleyen:
Çorum'da dikkat çeken '6'lı masa' pankartı: Erdoğan okudu, her satırı gündem oldu

POLİTİKA Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kadeş Barış Meydanı'nda Çorum Toplu Açılış Töreni'nde yaptığı konuşma esnasında, "Şurada bir poster var" diyerek üzerinde '6'lı Masa Menüsü' yazan bir pankartı işaret etti. Pankartı okuyan Erdoğan yazan sözlere dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kadeş Barış Meydanı'nda Çorum Toplu Açılış Töreni'nde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan  açılış törenine gelen bazı vatandaşların açtığı "6'lı masa menüsü pankart"ında yazılanları okuyarak "Kim var bunların arkasında PKK terör örgütünün siyasi uzantısı HDP. Kim var İP. Kim var, ufak tefek partiler." dedi.

"6'LI MASANIN ARKASINDA KİM VAR?"

6'lı masaya yüklenen Erdoğan, "Kim var bunların arkasında PKK terör örgütünün siyasi uzantısı HDP. Kim var İP. Kim var, ufak tefek partiler. Normalde bu zatın siyasi ahlakı olsa çıkar milletten özür diler" ifadelerini kullandı.

Erdoğan, "Muhalefet hizmet eserle konuşulmak yerine her gün yeni bir skandalla ülke gündemini meşgul ediyor" sözlerini kullandı.

"6'LI MASA MENÜSÜ DİYORLAR"

Orada bir pankart görüyorum. 6'lı masa menüsü diyorlar. Herhalde siz bu menüyü görmüşsünüz. Ne var bu menüde; yalan çorbası, koltuk kebabı, Kandil dolması, laf salatası var. Başka Selo kahvaltısı, Washington portakalı var. Ye yiyebildiğin kadar.

Birileri masa kurup sabah akşam iftira üretirken, biz eser üretiyor, hizmet üretiyoruz. Birileri sahte gündemlerin peşinde ömür tüketirken biz Türkiye'yi dünyanın ilk 10 ekonomisinden biri yapma mücadelesini veriyoruz"

 

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...