2 dilim 1,5 saatlik yürüyüşle yakılıyor

Düzenleyen:
2 dilim 1,5 saatlik  yürüyüşle yakılıyor

SAĞLIK Haberleri

Bayramlarda ikram edilen tatlılara ne kadar ‘hayır’ diyemesek de özellikle sağlık problemleri yaşayanların ve formunu korumak isteyenlerin bayram sonrasında sıkıntı yaşamamak için daha dikkatli olması gerekiyor

Bayramlarda ikram edilen tatlılara ne kadar ‘hayır’ diyemesek de özellikle sağlık problemleri yaşayanların ve formunu korumak isteyenlerin bayram sonrasında sıkıntı yaşamamak için daha dikkatli olmaları gerektiğini söyleyen Medipol Üniversitesi Sefaköy Hastanesinden Diyetisyen Özge Kırmızı “İki dilim baklavadan alınan kalori miktarı yaklaşık 412 kaloriyken, yapılan 1 saatlik tempolu yürüyüşle harcanan ortalama enerji miktarı 260 kaloridir.  Her gün fazladan alınan kaloriler birikerek ortalama her 7 bin kaloride 1 kilo olarak size geri dönecektir. Bayramda da tatlı tüketin ama dondurma veya sütlü tatlıları tercih ederseniz hem tatlı ihtiyacımızı karşılar hem de kaloriyi düşürürsünüz” değerlendirmesini yaptı.

Düzenleyen:  - SAĞLIK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...