Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sarımsak yutmanın zararları nelerdir?

Düzenleyen:
Sarımsak yutmanın zararları nelerdir?

SAĞLIK Haberleri

Saç dökülmesi sıkıntısını giderecektir ve saçların parlak olmasını sağlayacaktır.

Saçkıran hastalığına neden olan faktörlerin giderilmesinde faydalıdır. Bu sayede saçların daha güçlü ve gür olmasını da yarar sağlamaktadır. Zehirlenme gibi durumlarda kişilerin yutması fayda sağlayacaktır. Bunun için kişinin ilk önce bilincinin açık olması gerekir.

Grip soğuk algınlığı, nezle ve difteri gibi hastalıkların iyileştirilmesinde fayda sağlamaktadır. Her gün düzenli olarak sarımsak yutmak kanser riskini engelleyecektir ve ciddi hastalıklara karşı kişide direnç kazandıracaktır.

Sarımsak faydasına rağmen, aşırı sarımsak yutmak kişilerde mide sıkıntılarına neden olabilir. Özellikle midesinde gastrit ve reflü problemi olan kişilerin sarımsak yutarken en fazla bir diş olacak şekilde yutmaları önerilir.

Ffyazla yutulması halinde midede veya mideye giden yolda tahrişe, yanmaya ve acı hissine yol açabilir. Düzenli olarak kullanılan ilaçlar var sarımsak yutmadan önce kişinin doktoruna danışması daha yararlı olacaktır.

 

Düzenleyen:  - SAĞLIK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...