Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İş adamları prostat kanseri için yarışacak

Düzenleyen:
İş adamları  prostat kanseri için yarışacak

SAĞLIK Haberleri

Prostat kanserine dikkati çekmek amacıyla dünyanın birçok şehrinde her eylül ayının son pazar günü gerçekleştirilen “Centilmenler Sürüşü” etkinliği, 30 Eylül’de İstanbul’da yapılacak.

Etkinlik kapsamında Kalamış Marina’da bir araya gelecek olan yaklaşık 150 gönüllü iş adamı, mavi kravat takarak, prostat kanseri ile ilgili farkındalık oluşturmak için klasik motosikletleriyle sürüş gerçekleştirecek. “Tak Bir Mavi Kravat, Prostat Kanserine Dikkat” sloganıyla düzenlenecek etkinlikle, prostat kanseriyle mücadele eden hasta, hasta yakınları, hekimler ve diğer sağlık çalışanlarının desteklenmesi amaçlanıyor. Türk Tıbbi Onkoloji Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve Tıbbi Onkoloji Uzmanı Prof. Dr. Özlem prostat kanserinin erkeklerde en sık görülen ikinci kanser türü olduğunu belirtti. AA

Düzenleyen:  - SAĞLIK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...