Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

30 yaşından sonra asla tüketmemeniz gerekenler

Düzenleyen:
30 yaşından sonra asla tüketmemeniz gerekenler

SAĞLIK Haberleri

Yapılan araştırmalar sonucunda uzmanlar 30 yaşından sonra asla tüketmemeniz gereken besinleri açıkladı.

Kadınların ve erkeklerin belli bir yaştan sonra beslenmelerine dikkat etmeleri gerekiyor. Beslenmeye dikkat edilmediği takdirde erken yaşlanma, kısırlık, obezite gibi birçok rahatsızlık gün yüzüne çıkabiliyor. Bu nedenle neyin yenilip neyin yenilmeyeceğine özellikle dikkat etmek gerekiyor.

İşte uzmanlara göre 30 yaşından sonra tüketilmemesi gerekenler…

Poğaça, beyaz ekmek
İçerisindeki maddeler kırışıklık karşıtı proteinlere zarar vererek erken yaşlanmaya neden olur.

Kremalı kahveler
İçerisinde krema yer alan kahveler vücudun kısa sürede yağlanmasını sağlayarak, kolesterolü yükseltiyor.

Kek, kurabiye 
Kek ve kurabiye gibi şekerli atıştırmalıklar 30 yaşından sonra size tamamen kilo olarak geri döner. Ayrıca 30 yaşında karaciğer fonksiyonlarında sorun olabilir.  O nedenle toksinlerden uzak durmak için yapay tatlandırıcı içeren yiyecekler tüketilmemesinde fayda var.

Margarin
Margarini sık kullanmak kalp damar rahatsızlıklarına sebebiyet  verebilir.  Aynı zamanda cildin kısa sürede kırışmasına neden olur. 

İşlenmiş ürünler 
Salam, sosis ve sucuk gibi işlenmiş ürünler erkeklerde sperm sayısının azalmasına ve çok tüketildiğinde kısırlığa sebebiyet verebilir.

Düzenleyen:  - SAĞLIK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...