Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sağlıktan kazanıp hekim okutuyorlar

Sağlıktan kazanıp hekim  okutuyorlar

SAĞLIK Haberleri

Çoğunluğu İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde görev yapan hekimlerin kurduğu Çevre, Sağlık, Kültür ve Eğitim Vakfı( ÇASEV) geleceğin doktorlarına burs ve manevi destekte bulunarak onları yarınlara hazırlıyorlar.

ZİYNETİ KOCABIYIK

70 doktor üyesi ve 40 destekçisi olan Vakıf, sağlık bilimlerinde eğitim ve öğrenci kalitesinin gelişmesi ve her mezunun önce çevre, insan bilincine sahip olmasını sağlamayı amaçlıyor. Burs verilen öğrencilere tiyatro, müzik gibi aktivitelere gitmeleri için de destek sağlandığını söyleyen ÇASEV Başkan Yardımcısı Dr. Mustafa Üzeyir, “Maddi destek dışında öğrencilerle sürekli iletişim hâlinde bulunarak onları iş hayatına da hazırlıyoruz. Anadolu’dan gelen öğrenci kardeşlerimiz çok zor şartlarda okuyup İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne dereceyle girmişler. Bizim de çorbada tuzumuz olsun diyerek geleceğin parlak doktorlarına destek veriyoruz. Onlar da mezun olduklarında bizim gibi kardeşlerine destek olacaklar. Türk Hava Yolları pilotları arasında da bize destek olanlar var. Diğer vatandaşlarımızı da geleceğin doktorlarının eğitimine destek olmaya çağırıyorum” dedi. Dr. Üzeyir bugüne kadar 55 öğrenciye burs verildiğini söyledi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...