Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Koruyucunuzu cilt tipine göre seçin

Koruyucunuzu cilt tipine göre seçin

SAĞLIK Haberleri

Güneş koruyucuların cilt tipine göre farklılık gösterdiğini hatırlatan Dermatoloji Uzmanı Dr. Ayşe Pınarbaşı, güneş kremi seçiminin bir uzmana danışarak yapılması gerektiğini söyledi.

ZİYNETİ KOCABIYIK

Özellikle Roza (gül) hastalarının güneşe karşı çok hassas olduklarını belirten Dr. Pınarbaşı, bu kişilerin sadece güneşe değil sıcak ortamlara da dikkat etmesi gerektiğini ifade ederek “Bu kişilerin genellikle evlerinde klimalı ortamlarda oturmalarını tavsiye ediyoruz. Roza hastaları dışarı çıkarken sürdükleri güneş yağlarını seçerken, biraz daha yağsız, gözenekleri tıkamayacak ürünleri seçmeliler. Çünkü onların akne atakları, sivilcelenmeleri de oluyor. Deri altı yağ bezleri çok çalıştığı için yağlı ürünler de kullanmamaları gerekiyor “ diye konuştu. Uzm. Dr. Pınarbaşı, özellikle bebeklerde kullanılacak ürünlerin içinde parfüm, kimyasal olmayan, mineral örtücü koruyucular içeren belli markaları tavsiye ettiğini söyledi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...