Türk doktor, dâhiler kulübünde

Türk doktor, dâhiler kulübünde

SAĞLIK Haberleri

“Estetikte dünyanın yükselen yıldızı Türkiye’dir” diyen Prof. Dr. Ersoy Konaş: Layık görülen ödül bunu bir defa daha tescilledi.

Damla Peker ANKARA

ABD’de bulunan ve Burun Estetiği eğitimini desteklemek ve geliştirmek amaçlı kurulan dâhiler kulübü “The Rhinoplasty Society” en iyi araştırma ödülünü Türkiye’nin genç profesörlerinden Ersoy Konaş’a verdi. “The Rhinoplasty Society”’ye tüm dünyadan seçkin plastik cerrahlar tavsiye mektubu ile başvuruyor ve burun estetiği alanında başarılı bilimsel çalışmaları olması hâlinde kabul ediliyor. Konaş’ın araştırması, çok ileri burun eğriliklerinin düzeltilmesi, operasyon tekrarının asgariye indirilmesi ve burun operasyonlarıyla nefes sağlığının korunup artırılmasını amaçlıyor. Ödülün Türkiye’nin plastik cerrahi alanında dünyanın en başarılı ülkelerinden olduğunu tekrar tescillediğini belirten Prof. Dr. Ersoy Konaş “Estetikte yükselen trend Türkiye. Hastalar çok daha zor olan burun estetiği, yüz gençleştirme işlemleri için ülkemize geliyor” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...