2019 yılı 2. dönem ilk defa ve yeniden atama kurası duyurusu! Atama şartları belli oldu

Düzenleyen:
2019 yılı 2. dönem ilk defa ve yeniden atama kurası duyurusu! Atama şartları belli oldu

SAĞLIK Haberleri

2019 yılı 2. dönem ilk defa ve yeniden atama kurası duyurusu yapıldı. Sağlık Bakanlığı, kamu kurum ve kuruluşlarının ihtiyaçları doğrultusunda yapılacak olan atamalar için kura çekimi olacağını açıkladı. Başvuru şartları ve ayrıntıları belli oldu.

Sağlık Hizmetleri Temel Kanununun ek birinci maddesi ile Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Açıktan Kura ile Atanacak Bazı Sağlık Personelinin Atama Usul ve Esaslarına İlişkin Yönetmelik hükümlerine göre Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşları ile diğer kamu kurum ve kuruluşlarının ihtiyaçları için, tıpta uzmanlık mevzuatına göre uzman olanlar ile uzman tabip, tabip, uzman diş tabibi, diş tabibi ve eczacı kadrolarına ilk defa veya yeniden yapılacak atama-yerleştirme iş ve işlemleri ilan edilen takvim çerçevesinde noter tarafından bilgisayar ortamında kura ile yapılacaktır.

 

Düzenleyen:  - SAĞLIK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...