TAJEV, kadına sağlık öğretiyor

TAJEV, kadına sağlık öğretiyor

SAĞLIK Haberleri

Türk Alman Jinekoloji Eğitim, Araştırma ve Hizmet Vakfı (TAJEV) Anadolu’nun farklı illerinde kadınlara ve sağlık çalışanlarına yönelik olarak düzenlediği seminerlerde kadın sağlığı konusunda farkındalık oluşturuyor.

ZİYNETİ KOCABIYIK

TAJEV’in sosyal sorumluluk çalışmaları kapsamında ‘Sadece Benim İçin’ sloganıyla ilki 2008 yılında Bingöl’de, daha sonra sırası ile Şanlıurfa, Birecik, Rize, Çanakkale ve Hatay’da sağlık çalışanlarına ve halka ücretsiz eğitimler vererek, tarama çalışmaları düzenlediğini söyleyen TAJEV Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Cem Demirel “Bu kapsamda 6-7 Eylül tarihleri arasında Ordu’da hem sağlıkçılara hem de kadınlara gebelik ve doğum, planlı gebelik ve kanser taramaları konusunda bilgilendirme çalışmaları yapacağız” dedi. Demirel, programla ilgili detaylara www.sadecebenimicin. org web sitesi üzerinden ulaşılabileceğini de ekledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...