Sağlık Bakanlığı 8.845 Sözleşmeli Personel alacak | Başvuru şartları neler?

Düzenleyen:
Sağlık Bakanlığı 8.845 Sözleşmeli Personel alacak | Başvuru şartları neler?

SAĞLIK Haberleri

Sağlık Bakanlığı taşra teşkilatında çalıştırılmak üzere 8.845 sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. ÖSYM tarafından yayımlanan KPSS 2019/7 sözleşmeli personel alımı kapsamında Ortaöğretim, Önlisans ve Lisans bölümlerinden mezun olan adaylara uygun meslek gruplarının yer aldığı kılavuzu inceledikten sonra başvuru işlemlerini gerçekleştirilebilecek. Peki Sağlık Bakanlığı 8.845 personel alımı başvuru şartları neler?

Sağlık Bakanlığı 8.845 sözleşmeli personel alımı yapıyor. ÖSYM tarafından alınacak olan başvuru işlemleri öncesinde adayların yayımlanan kılavuz üzerinden mezuniyet durumu ve aranan nitelik kodlarını inceledikten sonra tercih işlemlerini yerine getirmeleri gerekiyor. Bu kapsamda Ortaöğretim, Önlisans ve Lisans mezunları arasından yapılacak olan 8.845 sözleşmeli personel alımı başvuruları ÖSYM'nin resmi sitesi üzerinden gerçekleştirilebilecek. Başvuru işlemleri 13-19 Aralık tarihleri arasında alınacak.

İLAN DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Düzenleyen:  - SAĞLIK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...