Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sağlık Bakanı Koca, İran Sağlık Bakanı Nemeki ile telefonda görüştü

Düzenleyen:
Sağlık Bakanı Koca, İran Sağlık Bakanı Nemeki ile telefonda görüştü

SAĞLIK Haberleri

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İran Sağlık Bakanı Said Nemeki ile İran'da yaşanan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vakasıyla ilgili telefon görüşmesi yaptı.

Görüşmeye ilişkin Twitter hesabından paylaşımda bulunan Koca, "İran Sağlık Bakanı Sayın Said Nemeki ile ülkelerinde yaşanan Kovid-19 vakasıyla ilgili telefon görüşmesi gerçekleştirdik. İki ülke arasında alınması gereken tedbirleri acilen hayata geçireceğimizi karşılıklı olarak teyit ettik. Komşumuzun bu hadiseye karşı her zaman yanındayız." ifadelerini kullandı.

Sağlık Bakanı Koca:"İran Sağlık Bakanı ile görüştüm ve yanınızdayız mesajı verdim. İran Bakanı şüpheli vakanın 750 olduğunu 18 vakada pozitif koronavirüs bulunduğunu 5 kişinin hayatını kaybettiğini söyledi. İran'dan gelen tüm yolcular sınır kapısında sağlık kontrolünden geçiriliyor. Hastalık bulgusu olan yolcuları sınırdan içeri almamaya dünden itibaren başladık” dedi.

Düzenleyen:  - SAĞLIK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...