Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hastalığı yaşayanlar uyarıyor: Acıları bilseniz maskeyi asla çıkarmazdınız

Hastalığı yaşayanlar uyarıyor: Acıları bilseniz maskeyi asla çıkarmazdınız

SAĞLIK Haberleri

Koronavirüsü, aynı evde yaşadığı kızıyla atlatan, ancak beraber kaldığı kayınpederini kaybeden insani yardım gönüllüsü Turgut Tunç, virüse karşı en önemli tedbir olan maske kuralına uymayanları uyardı.

ZİYNETİ KOCABIYIK

Hastalığı yaşamamış ve yakınlarını kaybetmemiş kişilerin virüsün ciddiyetini anlamadığını söyleyen Tunç “Âdeta ölümü yaşıyorsunuz. Sanki bir bıçağı saplıyorlar ve kalbimde çeviriyorlar gibi hissediyordum. Çevremdekilere 'Hastaneye gitmeyeceğim' dedim. Çünkü oraya giden gelmiyordu. Öleceksem de evimde ölecektim. Sokaklarda şu anda maske takmayanları ya da fiziki mesafe konusunda olumsuz örnekleri görüyorum. Çok üzülüyorum. Yaşadığım acıları bilselerdi, bırak maske takmamayı sokağa çıkmazlardı" dedi. Ölümün yakınlaştığını hissettiğinde ailesine vasiyetini bile bildirdiğini ifade eden Tunç "Çünkü aynı odada bir hafta önce beraber oturduğum kayınpederim vefat etti. Ölüm bana çok yakındı" diye konuştu.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...