Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Tuvaletten sonra el yıkama oranı arttı

Tuvaletten sonra el yıkama oranı arttı

SAĞLIK Haberleri

Küresel Hijyen Çalışması, koronavirüs salgınının ardından insanların tuvalet kullanımı sonrası ellerini yıkama oranının yüzde 66 arttığını ortaya koydu.

ZİYNETİ KOCABIYIK

Dyson’ın yürüttüğü araştırma salgın başladığından bu yana insanların el hijyeninin önemi konusunda daha bilinçli davrandığını, fakat dünya genelinde insanların yüzde 11 gibi yüksek bir oranın hâlen tuvaleti ellerini yıkamadan terk ettiğini, insanların yüzde 42'sinin halka açık tuvaletlerde ellerini yıkamak konusunda kendini tedirgin hissettiğini gösterdi. Araştırmaya göre ABD’de yaşayan genç erkeklerin yüzde 20'sinin tuvalet kullanımından sonra ellerini yıkamıyor ve bu oran dünyanın geri kalanına göre daha yüksek. Araştırma sonuçları salgından bu yana insanların sadece yüzde 40'ının ellerini yıkarken temel amacının hijyen sağlamak olduğunu ortaya çıkardı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...