Korona döneminde dünyadan Türkiye’ye estetik akını

Korona döneminde dünyadan Türkiye’ye estetik akını

SAĞLIK Haberleri

Estetik ve plastik cerrahi uzmanı Doç. Dr. Hayati Akbaş, koronavirüs döneminde estetik turizminin arttığına dikkat çekerek “Fransa'dan, Almanya'dan, İsviçre’den ve Amerika’dan insanlar Türkiye’ye, Samsun’a gelerek estetik operasyon yaptırıyorlar” dedi.

ZİYNETİ KOCABIYIK

Salgın döneminde dünyanın birçok ülkesinde iç piyasanın kapanması sebebiyle estetik yaptırmak isteyenlerin bu ihtiyaçlarını kendi ülkelerinde karşılayamadığını belirten Doç. Dr. Akbaş, “Avrupa ülkeleri ve dünyanın birçok ülkesinden insanlar, hem  güvenli buldukları hem de estetikteki başarılarımız sebebiyle Türkiye’yi  tercih ediyor” dedi. Bu kişilerden Türkiye’ye gelmeden önce yapılmış korona testi istendiğini belirten Doç. Dr. Akbaş, tedavilerden sonra yine korona testi yapılarak ülkelerine gönderildiklerini söyledi. Doç. Dr. Akbaş, Türkiye’ye gelenlerin en çok saç ektirme, burun estetiği ve yüz gençleştirme operasyonunu tercih ettiklerini ifade etti. İHA

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...