Cerebral palsy hastaları “gelecek ben’im” diyor

Cerebral palsy hastaları “gelecek ben’im” diyor

SAĞLIK Haberleri

Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı’nın bu yıl sekizincisini düzenleyeceği ‘Prof. Dr. Hıfzı Özcan 8. Uluslararası Katılımlı Cerebral Palsy ve Gelişimsel Bozukluklar Kongresi’ 26-28 Şubat 2021 tarihlerinde Covid-19 pandemisi sebebiyle dijital (online) platform üzerinden gerçekleşecek.

ZİYNETİ KOCABIYIK

Kongrede beynin doğum öncesi, doğum sırası veya doğum sonrası dönemde hasar görmesiyle oluşan, bebeklik ve çocukluk döneminde en sık rastlanan engellilik durumu olan Cerebral Palsy hastalığının teşhisi ve tedavisi konusundaki  en son gelişmeler tartışılacak. Prof. Dr. Hakan Şenaran’ın başkanlığını yürüteceği kongrenin bu yılki, başlığı ‘Gelecek Ben’im!’. Tıp doktorları, alanın uzmanları, öğrencilerin ve ailelerin katılımına açık olan kongrenin birinci günü düzenlenecek aile toplantısına katılım ücretsiz olacak. Kongreye dair ayrıntılı bilgi, bilimsel program ve kayıt işlemleri cerebralpalsy2021.org sayfası üzerinde yer alıyor.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...