Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bakan Koca'dan 'korona ölümleri' açıklaması

Düzenleyen:
Bakan Koca'dan 'korona ölümleri' açıklaması

SAĞLIK Haberleri

Bakan Koca, "Bugün 100'ün altına indi" diyerek koronavirüs kaynaklı ölüm sayılarının azaldığına, dikkat ve aşı ile de salgının kontrol altına alınmaya başladığına dikkat çekti.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter'dan yaptığı paylaşımla koronavirüs sebebiyle gerçekleşen ölümlere dikkat çekerek, sayının bugün 100'ün altına indiğini, dikkat ve aşı duyarılığı ile kontrolün sağlandığını belirtti. 

"KARARLILIKLA DEVAM EDELİM"
Bakan Koca, sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda, "Vefat sayımız bugün 100’ün altına indi. Gösterdiğiniz dikkat ve aşı, giderek her şeyi kontrol altına alıyor. Aramızdan ayrılan hastalarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Sağlıklı günlere dönmek için yol doğru, kararlılıkla devam edelim" ifadelerini kullandı.

Aşıda toplam 30 milyon doza ulaşıldığına işaret eden Koca, "Bugün itibarıyla ulaştığımız bu sayının sonuçlarını çok yakında, 84 milyon birlikte göreceğiz." mesajını paylaştı.

Düzenleyen:  - SAĞLIK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...