Vali Yerlikaya İstanbul'un aşılamadaki son durumunu paylaştı

Düzenleyen:
Vali Yerlikaya İstanbul'un aşılamadaki son durumunu paylaştı

SAĞLIK Haberleri

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, ildeki aşılanma durumunun son halini paylaşarak, birinci doz yaptıranların yüzdesinin 63,1'e ulaştığını duyurdu.

Koronavirüsle mücadele en önemli savunma yöntemi olan aşılama uygulamaları hız kesmeden sürüyor. Bu bağlamda Vali Yerlikaya, İstanbul'da yapılan aşı doz oranlarını açıkladı. Verilen bilgiye göre ilde birinci doz aşıyı yaptıranların oranı yüzde 63,1 olarak kaydedildi.

DOZLARA GÖRE AŞI ORANLARI
İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada megakentte süren aşılama çalışmalarına ilişkin son verileri açıklayarak aşı çağrısı yaptı. Yerlikaya yaptığı paylaşımda, “22 Temmuz itibarıyla 1’inci doz, 7 milyon 346 bin 727 ile yüzde 63.1, 2’nci doz 3 milyon 951 bin 911 kişi, 3’üncü doz ise 540 bin 890 ile toplamda 11 milyon 839 bin 528 doz aşı yapıldı” ifadelerine yer verdi.

Vali Yerlikaya İstanbul'un aşılamadaki son durumunu paylaştı

 

Düzenleyen:  - SAĞLIK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...