Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bakan Koca'dan aşı ve tedbir çağrısı

Düzenleyen:
Bakan Koca'dan aşı ve tedbir çağrısı

SAĞLIK Haberleri

Sağlık Bakanı Koca, tedbirin elden bırakılması ve aşının ihmal edilmesi durumunda, salgının beklenenden çok daha fazla uzayacağını söyleyerek dikkat edilmesi gerektiği uyarısında bulundu.

Vaka sayılarının bir hafta içerisinde inanılmaz derecede artması salgına yönelik mücadele adına üzücü bir tabloyu ortaya çıkardı. Delta varyantıyla birlikte virüsün bulaşıcılık hızının artması ve bu süreçte toplumda oluşan rehavetin yükselmesinin söz konusu sonucu ortaya çıkardığı düşünülüyor. Bu kapsamda açıklama yapan Bakan Koca, asıların yapılması ve tedbirin elden bırakılmaması gerekliliğinin altını çizdi.

"ÖDEDİĞİNİZ BEDELLERİ DÜŞÜNÜN"
Sağlık Bakanı Koca, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Tedbirli olmaz ve aşı olmazsak salgını durdurmak çok uzun sürebilir. Ödediğimiz bedelleri, kaybettiğimiz sevdiklerimizi düşünün ve aşınızı olun. ‘Ne yapalım, böyle oldu’ diyemeyiz. Hemen yapacağımız şeyler var! Covid-19’la mücadelenin kurallarına uymaz ve aşımızı hemen ilk fırsatta yaptırmazsak, salgını durdurmak uzun sürebilir. Ödediğimiz bedelleri, yaşadığımız kısıtları, maddi ve manevi kayıpları düşünün. Ne çok insanı kaybettiğimizi hatırlayın. Salgın aşısız yenilmez. Aşınızı olun” ifadelerine yer verdi.

 

Düzenleyen:  - SAĞLIK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...