Sağlık Bakanı Koca illere göre haftalık vaka sayısını açıkladı!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Sağlık Bakanı Koca illere göre haftalık vaka sayısını açıkladı!

SAĞLIK Haberleri  / İHA

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, illere göre haftalık vaka sayısı haritasını paylaştı. Kayseri, 539bin 91 kişiyle en fazla vakanın görüldüğü il oldu. Bakan Koca yaptığı açıklamada, "18-24 Eylül arasında vaka yoğunluğu bir önceki haftaya göre en çok artan 10 ilimiz: Zonguldak, Kırşehir, Düzce, Bursa, Bolu, Kars, Bartın, Kütahya, Kocaeli, Bilecik. Bu illerden birindeyseniz şimdi daha da dikkatli olmalısınız" uyarısında bulundu.

Sağlık Bakanlığı tarafından illere göre haftalık vaka tablosunu sosyal medya hesabından paylaştı. Kayseri, 539bin 91 kişiyle en fazla vakanın görüldüğü il olarak zirveye çıktı.Sağlık Bakanı Koca illere göre haftalık vaka sayısını açıkladı!
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın tweeti

3 BÜYÜK İLDE SON DURUM

Her 100 bin kişide COVID-19 vaka sayısı İstanbul'da 238,33, Ankara'da 394,70 İzmir'de 49,01 oldu.

EN FAZLA VAKA KAYSERİ’DE

Kayseri, 100 bin kişide 539,31 ile en fazla vakanın görüldüğü ile oldu. Kayseri'yi Zonguldak, Trabzon ve Rize takip etti. Nüfusa göre en az vakanın olduğu il ise 41,50 ile Van. Van'ın yanı sıra Aydın ve Antalya da en az vaka görülen illerden.

 

Sağlık Bakanı Koca illere göre haftalık vaka sayısını açıkladı!

İllere göre haftalık vaka sayısı haritası 

“TEDBİRLER VAZGEÇİLMEZ”

Bakan Koca yaptığı açıklamada vatandaşları uyararak şu ifadeleri kullandı: "18-24 Eylül arasında vaka yoğunluğu bir önceki haftaya göre EN ÇOK ARTAN 10 İLİMİZ: Zonguldak, Kırşehir, Düzce, Bursa, Bolu, Kars, Bartın, Kütahya, Kocaeli, Bilecik. Bu illerden birindeyseniz şimdi daha da dikkatli olmalısınız. Nihai çözüm aşı! Tedbirler vazgeçilmez."

Sağlık Bakanı Koca illere göre haftalık vaka sayısını açıkladı!

 

 

 

Düzenleyen:  - SAĞLIK
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...