Diş hekiminden tavsiye: İmplantta 'Türk Malı'na güvenin

Düzenleyen:
Diş hekiminden tavsiye: İmplantta 'Türk Malı'na güvenin

SAĞLIK Haberleri

Avrupa damgalı diye tercih ettiğiniz implant, uzakdoğu ürünü çıkabilir. Dt. Fatih Pakyürek, "Dikkatli olun. Çok daha kaliteli yerli ürünlerimiz var" diyor.

Kaan ZENGİNLİ

Türk malı diş implantları hem iç piyasada hem de yurt dışında büyük rağbet görüyor. Diş hekimi Fatih Pakyürek, dünyaca ünlü markaların bütçeye göre tercih edildiğini ancak yerli malı ürünlerin de gayet sağlıklı ve kaliteli olduğunu söyledi.

Türkiye’nin bu alanda önemli firmaları olduğunu ifade eden Pakyürek “Çok kaliteli üretilen yerli implant firmalarımız mevcut. Ancak hastalar Alman ve İsviçre gibi ülkelerin markalarına güveniyor. Bu sebeple yurt içindeki bazı firmalar, bu algıyı kendi lehlerine çevirmek için Almanya veya İsviçre gibi ülkelerde kurdukları şirketler üzerinden ‘o ülkede üretilmiş’ gibi gösteriyor” dedi.

Düzenleyen:  - SAĞLIK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...