Öksürenler dikkat! Bu karışım hastalığa birebir etkili

Düzenleyen:
Öksürenler dikkat! Bu karışım hastalığa birebir etkili

SAĞLIK Haberleri

Kışın gelmesiyle birlikte hastalıklar artmaya başladı. Grip etkilerini de gösterirken soğuk algınlığına da yakalananlar hastalığı için çare arıyor. Koronanın da belirtisi olan öksürük için yeni bir karışım önerildi. İşte detaylar

Koronavirüsün belirtisi olan öksürük kış ayının gelmesiyle birlikte soğuk algınlığında da yerini aldı. Biz de sizler için öksürüğe iyi gelen karışımları derledik. İşte detaylar

Uzun süre geçmeyen öksürük için bağışıklığı güçlendirmek ve doğru besinleri tüketmek gerekiyor. En çok bilinen balın yanına ekleyeceğiniz bir kaç baharat ile öksürüğünüze çare bulabilirsiniz.

İŞTE ÖKSÜRÜĞE İYİ GELEN BALLI KARIŞIMLAR

Zencefilli bal

Bir tatlı kaşığı bal ve bir çay kaşığı kadar toz zencefil karıştırılarak bekletmeden tüketilebilir. Yaş zencefili olanlar rendeleyerek bal ile karıştırıp tüketebilir.

Öksürenler dikkat! Bu karışım hastalığa birebir etkili

Tarçınlı ballı süt

1 bardak ılık süte 1 yemek kaşığı bal eklenir ve iyice karıştırılır, üzerine toz tarçın serpilerek tüketilir. Dikkat edilmesi gereken en önemli nokta ise sütün ılık olmasıdır. 

Karabiberli bal

1 yemek kaşığı bala 1 çay kaşığı karabiber karıştırın. Yatmadan önce tüketin. Öksürüğü iyileştirir.

Karabiberli ballı süt

Bir bardak ılık süte bir tatlı kaşığı bal ve yarım çay kaşığı kadar karabiberi ekleyip tüketin.

 

Düzenleyen:  - SAĞLIK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...