Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bakan Koca İstanbul’a dikkat çekip uyardı: Hastane yatışlarında artış var

Düzenleyen:
Bakan Koca İstanbul’a dikkat çekip uyardı: Hastane yatışlarında artış var

SAĞLIK Haberleri

Bakan Koca, İstanbul'da sağlık yöneticileriyle yaptığı toplantı sonrası açıklama yaparak, artan vaka sayıları sebebiyle hastaneye yatan sayısında bir miktar artış gözlendiğini duyurdu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada,  vaka sayısının İstanbul'da oldukça yüksek olduğuna dikkat çekti. Bakan Koca,  "Endişeye mahal verecek olumsuz bir durum olmasa da tedbirde ısrar etmek gerekiyor " dedi.

"OMICRON'UN BULAŞMA HIZI ÇOK YÜKSEK"

Bakan Koca, İstanbul'da sağlık yöneticileriyle yaptığı toplantı sonrası sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

İl sağlık yöneticilerimiz ve başhekimlerimizle bir araya gelerek vaka sayımızın en yüksek olduğu İstanbul’un sağlık hizmetlerini yerinde değerlendirdik. Artan vaka sayıları sebebiyle hastaneye yatan sayısında bir miktar artış gözleniyor. Endişeye mahal verecek olumsuz bir durum olmasa da tedbirde ısrar etmek gerekiyor. Omicron varyantının bulaşma hızı çok yüksek. Kişisel koruyucu tedbirlere her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Aşı, maske ve mesafe en önemli gücümüz. Maskeyi kalabalık ortamlarda aklımızdan da yüzümüzden de çıkarmayalım.

Düzenleyen:  - SAĞLIK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...