Bakan Koca haftalık vaka haritasını açıkladı

Bakan Koca haftalık vaka haritasını açıkladı

SAĞLIK Haberleri

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 5-11 Şubat tarihleri arasında illere göre haftalık vaka sayılarını açıkladı. Karadeniz'de vaka sayılarının yükselişi dikkat çekerken haftalık vaka haritasına göre vaka sayısının en çok olduğu il Samsun oldu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 5-11 Şubat tarihleri arasında illere göre haftalık vaka sayılarını açıkladı. Bakan Koca'nın Twitter hesabında paylattığı haritaya göre, “5-11 Şubat arasında, 100.000 kişi içinde bir haftalık toplam yeni Covid-19 vaka sayısı il bazında neydi? Bilgiler, haftalık İnsidans haritasında” deyip paylaştı.

Bakan Koca haftalık vaka haritasını açıkladıİllere göre haftalık vaka haritası

Bakan Koca geçne haftaya göre vaka sayısı en çok artan illeri paylaştı. Koca paylaşımında, "5-11 Şubat arasında vaka yoğunluğu bir önceki haftaya göre en çok artan 10 ilimiz: Amasya, Osmaniye, Karaman, Burdur, Adıyaman, Çorum, Kırşehir, Hatay, Kayseri, Samsun" ifadelerini kullandı. 

Bakan Koca haftalık vaka haritasını açıkladı

Vaka sayısı en çok artan iller

Ayrıntılar geliyor...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...