Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kadınlarda “tilki gözü” çılgınlığı

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
Kadınlarda “tilki gözü” çılgınlığı

SAĞLIK Haberleri  / Haber Merkezi

Ünlü Amerikalı modeller Bella Hadid ve Kendall Jenner'e benzemek için kadınlarda “tilki gözü” olarak adlandırılan yeni bir estetik operasyon modası başladı.

Göz kenarlarının dramatik bir şekilde yukarı ve arkaya doğru kaldırıldığı işlem 20 dakika sürüyor ve herhangi bir ağrıya yol açmıyor. Kozmetik doktorları, son 12 ayda bu operasyonlarda büyük artış görüldüğünü ifade ettiler.

Kadınlar bu estetik operasyonla kendilerini çok güzel bulsalar da herkes aynı fikirde değil. Sosyal medyadaki paylaşımlar bazen alayla karşılanabiliyor ve bazıları da bunların “uzaylı gibi göründüğünü” ifade ediyor.

Kadınlarda “tilki gözü” çılgınlığıBella Hadid ve Kendall Jenner'e benzemek için kadınlarda “tilki gözü” olarak adlandırılan yeni bir estetik operasyon modası başladı. 

Uzmanlar bu operasyonların sağlık açısından da risksiz olmadığı görüşünde. “Tilki gözü” operasyonu en iyi ihtimalle birkaç hafta içinde kaybolan geçici izler bırakıyor. Bazı durumlarda ise yüzde çarpıklıklar, ciltte kırışıklıklar ve kalıcı yara izleri oluşuyor.


Düzenleyen:  - SAĞLIK
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...