Uzmanlardan müjde: Rahat bir yaz geçireceğiz

Uzmanlardan müjde: Rahat bir yaz  geçireceğiz

SAĞLIK Haberleri

Prof. Dr. Hakan Oğuztürk, Covid-19 vakalarındaki azalmaya dikkat çekerek bizi rahat bir yaz mevsiminin beklediğinin müjdesini verdi.

ZİYNETİ KOCABIYIK

Hastanelere başvuran yeni hasta sayısının giderek azaldığını ve 19 ilde yoğun bakımda yatan Covid-19 hastasının bulunmadığını söyleyen Sağlık Bilimleri Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Ankara Şehir Hastanesi Acil Tıp Kliniği Eğitim Sorumlusu Prof. Dr. Hakan Oğuztürk “Şu an itibarıyla Türkiye’de günlük vaka sayıları 10 binin altına indi. Pandemide, Covid-19’un sağlık üssü niteliğindeki hastanemizde de bunu görüyoruz. Acilden yoğun bakım ve servislere yatırdığımız hasta sayısı da çok azaldı. Covid-19 henüz bitmedi. Bunun için tedbirleri elden bırakmamalıyız. Ancak aşılama sayesinde önceki Covid yaz dönemleriyle mukayese edilemeyecek kadar rahat bir yaz geçireceğiz” dedi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...